Plastic Organs

Belyser en utav samhällets största problem: plastföroreningar. Fokuserar på förhållandet vår kropp har till ämnet, skapat i plastobjekt. Inspirationen grundades av faktumet att vi får i oss mikroplaster motsvarande ett kreditkort per vecka. Med uttrycket “what goes around comes around” i bakhuvudet växte idén att göra just plastorgan fram.

Bild av Emma Norman

Bild av Emma Norman
Bild av Emma Norman
Bild av Emma Norman
Bild av Emma Norman
Bild av Emma Norman

VERKINDEX
Titel Plastic Organs
Mått Kontakta konstnären
Teknik Kollage
År 2020
Upplaga 10
Pris Kontakta konstnären


Emma Norman. Göteborgsbaserad fotograf som definierar sig som mångsysslare inom konst. Hon kommer från en bakgrund inom textil och design och gick naturligt över till modefotografi & fotokonst. Utöver fotografi fokuserar Emma mycket på måleri och keramik.

Webb emmanorman.pb.studio/
Mejl rewnorman@icloud.com
Instagram @emma.normans

9 svar på ”Plastic Organs”

Med en stor kraft å styrka, ger du oss alla en välbehövlig ” käftsmäll” på ett bra sätt. Mycket spännande projekt, fortsätt…viktigt ämne och det har du lyckats göra till högst personligt för var av en av oss som än lever på denna jord. Tack Emma.

Du har pendlat mycket men bibehållit din stil. När jag såg det här så var det något nytt för mig, blev helt mållös i huvudet. Det är en fantastiskt ide och genom ditt patos för dessa frågor som nästan skiner igenom dina bilder så du lyckats extremt bra!

Välkomponerade siluetter och spännande materialval! Snygg nutidsmarkör att gestalta högra lungan med diskmedel efter TidePod-fenomenet för ett par år sedan. Skrämmande samtidskritik som väcker eftertanke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *