Kom närmare

Kom närmare, släpp in naturen med alla dina sinnen. Lägg dig i mossan, dofta på en blomma, krama ett träd, lyssna på vattnets porlande eller ströva planlöst omkring. Låt naturens tempel omfamna dig och bli påmind om att du är en liten del i ett väldigt stort sammanhang.

Bild av Marie Jönsson
Bild av Marie Jönsson
Bild av Marie Jönsson

VERKINDEX
Titel Kom närmare
Mått 39 x 55 cm, 55 x 82 cm
Teknik Bild: Pigmentutskrift på Hahnemühle Photo Rag Bok: Klassisk bindning, hård pärm, papper E-Photo Lustre
År 2020
Upplaga 5 + 2 AP
Pris Kontakta konstnären


Marie Jönsson är uppväxt och bosatt i Skåne. Hennes fotoprojekt spänner över flera olika genrer, från dokumentära till konceptuella och konstnärliga. Ofta med ett ursprung i samtida sociala och kulturella frågor. Kom närmare startade 2019. ”Inte visste jag då att det skulle bli en stor del av min vardag under rådande pandemi. Milslånga vandringar har blivit mitt sätt att finna styrka och harmoni, att tackla situationen tills det värsta är över.”

Webb mariejonsson.com
Mejl marie@justaclick.se
Instagram @mariephotoart

12 svar på ”Kom närmare”

I helgen säckade jag ihop lite. Hade pressat mig för hårt lite för länge. Jag tog då med mig en kaffetermos och gick iväg och in i skogen. Jag var där hela förmiddagen och bara var. En lisa. Tack för dina underbara bilder. Jag kommer tillbaka flera gånger.

Du fångar skönheten, nära och med avstånd, och förmedlar den vidare till oss som ser dina bilder. Tack!

Kommer ihåg när vi började och vi diskuterade dina bilder och vi tyckte att du skulle gå ännu närmare så man nästan kunde känna verket med sina sinnen. Det har du lyckats med, de andra bilderna kompletterar dem så oerhört bra, tillför en stillhet och mystik som jag älskar.

Naturen är så mycket. Och du har verkligen förmågan att se och fånga och förmedla de olika sidorna av den. Så glad att jag fick låna din blick ett tag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *